Liity jäseneksi

SETS:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa elokuvan, television tai audiovisuaalisen kulttuurin tutkimuksesta kiinnostunut. Jäsenenä tuet suomalaista elokuvatutkimusta, saat sähköpostilistan tiedotteet, alennukset SETS:n kirjoista sekä pääset osallistumaan SETS:n järjestämiin tilaisuuksiin ja vaikuttamaan toiminnan sisältöihin ja tulevaisuuteen.

Henkilöjäsenyys:

Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 30 euroa.
 Alennettu jäsenmaksu opiskelijoilta, eläkeläisiltä ja työttömiltä on 15 euroa. 
Voit tukea seuraa halutessasi myös suuremmalla summalla. Jäsenyys alkaa kunkin kalenterivuoden alusta.

Yhteisöjen kannattajajäsenyys:

Toivotamme elokuva- ja media-alan toimijat sekä muut elokuvatutkimuksen edistämisestä kiinnostuneet organisaatiot tervetulleeksi SETS:n yhteisöjäseneksi. Jäsenmaksu min. 100 euroa / vuosi. Kannattajajäsenyys on arvokas panostus paikalliseen elokuvatutkimukseen ja lisäksi pääset osaksi SETS:n verkostoja. Kannattajajäsenillä on myös ääni seuran sääntömääräisissä kokouksissa.

Näin liityt jäseneksi:

Jäseneksi voi liittyä maksamalla seuran jäsenmaksu SETS ry:n tilille tilinumeroon FI17 1572 3000 3437 49 (Nordea). Viestiksi jäsenmaksu 2022, oma nimi ja sähköpostiosoite, niin voimme lisätä sinut seuran sähköpostilistalle.

Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyöehdotuksille ja toivotamme jäsenet lämpimästi mukaan tulevan toiminnan suunnitteluun! Tavoitat meidät sähköpostista elokuvatutkimuksen.seura(at)gmail.com.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: